Onze kip- en rundvleesgrondstoffen zijn halal en hiervoor hebben we certificering beschikbaar. Het volledige productieproces en de overige ingrediënten zijn echter niet halal-gecertificeerd.
We werken wél volgens een streng en gecontroleerd productieproces, gecertificeerd volgens internationale voedselveiligheidsnormen (IFS Food – Higher level), met vaste processen en grondige reiniging tussen producties.
👉 Let op: de Kip Teriyaki is niet halal vanwege de gebruikte sojasaus.